Miért éri meg vásárolni?


10+1 indok, ami a Coolpex RO (fordított ozmózis) háztartási ivóvíz tisztító berendezései mellett szól:

1.) Kényelem Önnek


A víztisztító berendezés otthonában (pl. a pult alá szerleve) végzi el azt a tisztítást, melyet a természetben a felszín közeli rétegek végeznek el a rajtuk átfolyó vizeken. Az egész család részére folyamatosan biztosítja az otthoni tiszta forrást egyenesen a csapból. Ön egy életre megszabadulhat az ásványvizes palackok cipelésétől, tárolásától!2.) Kiváló tisztaságú és minőségű ivóvizet fogyaszthat

A készülék mindent kiszűr. Ön forrásvíz minőségű, kristálytiszta ivóvizet nyer a készülékkel. A tisztított víz a lebegő szennyezőanyagokon és a víz keménységét okozó szervetlen anyagokon túl, nem tartalmaz még klórt, vegyszer maradványokat, nehézfémeket, vegyi és radioaktív anyagokat, mérgező anyagokat, arzént, baktériumokat, vírusokat, nitrátokat, nitriteket, gyógyszerszármazékokat és hormonokat. Egészségét biztonságban tudhatja, a RO víz fogyasztása 100%-ban biztonságos, teljesen méregteleníteni tudja szervezetét, ezáltal egy sor egészségi problémától megszabadulhat.

3.) Lágy, selymes ízű vízzel készítheti el ételeit, italait

Nagymértékben javítja a csapból kifolyó ivóvíz ízét, mellyel az otthon elkészített ételek, levesek, teák, kávék íze sokkal zamatosabb lesz és eltarthatóbbak is lesznek. Ha eddig azért nem ivott csapvizet, mert klóros és büdös, ez most már nem lesz akadály!

4.) Hatékony tisztítási mechanizmus

A NASA által kifejlesztett, fordított ozmózis (RO) elvén alapuló technológia átlagosan 99%-os hatásfokkal távolítja el a szennyező anyagokat a vezetékes vízből.5.) Akár egy életen át...

Készülékeinkben nincsenek forgó, mozgó, rezgő, egymással súrlódó -ennek következtében kopó- alkatrészek. Így Ön és családja, akár évtizedeken át, gond és meghibásodás nélkül (gyakorlati tapasztalat) fogja élvezni a tisztavíz forrását.

6.) 10 évre szóló vízminőség garancia

10 évre szóló vízminőség garanciát biztosítunk a garanciális feltételek betartásának esetében.

7.) 2 év Garancia a berendezésekre

A Coolpex víztisztító rendszerekre a teljes körű Garancia 2 év (garanciális feltételek betartásának esetében), a szűrők kivételével.

8.) Költségtakarékos

Akár néhány hónap alatt megtérülhet a víztisztító ára. A fenntartási költsége minimális, így az eddig ásványvízre költött pénze nagy részét Ön megspórolhatja, másra fordíthatja!

9.) Kedvező és könnyen elvégezhető karbantartás, naprakész vevőszolgálat

A Coolpex víztisztító rendszer elő- és utószűrőit 6 havonta, az ozmózis membránt 24 havonta szükséges cserélni egy 4 tagú, átlagos vízfogyasztású család esetén. A szűrőbetétek cseréje egyszerűen elvégezhető mindenki által! Önnek figyelnie se kell a csere idejét, mert előzetes adategyeztetést követően vevőszolgálatunk nyilvántartása alapján értesítjük a cserék közeledtéről.10.) Az RO rendszer és a termék kiváló minősítései, engedélyek:

- Water Quality Association - CE ( EU Declaration of Conformity) - WHO Egészségügyi Világszervezet - NSF International (Nemzetközi Közegészségügyi Alapítvány) - FDA (Élelmiszer- és Gyógyszerhatóság)

11) Stabil háttércég

Több évtizedes gyártói tapasztalat és szakmai körökben kivívott elismerés: Coolpex Biztosítsa Ön is az állandóan rendelkezésre álló, egészséges ivóvizet otthonában, a Coolpex Fordított Ozmózis (RO) Ivóvíz tisztító rendszerünkkel!Vissza a tetejére!