Segítség az apró hirdetőknek

Köszöntelek Kedves Olvasó!

Azoknak szeretnék segíteni ezzel az apró hirdető oldal gyűjteménnyel, akiknek vállalkozásuk, internetes üzleti ajánlataik, vagy eladni, cserélni valójuk van.Azokat az ingyenes apró oldalakat kedvelem, ahol nincs regisztráció, mert lényegesen gyorsabb, egyszerűbb a hirdetést feladni.

Véleményem szerint a szélhámosokat pusztán a regisztrációval úgysem tudják kiszűrni, csak nagyban megnehezíti az apró hirdetés feladását.

Gondolom, hogy nem árulok el titkot, de más e-mail címmel van egyik-másik vállalkozásom, épp azért, hogy ne keveredjenek össze a levelek.

Na már most, ha regisztrációs oldalon akarom feladni a hirdetést, és épp a másik e-mail címemmel vagyok regisztrálva, egész egyszeűen nem fogadja el az apró hirdetést. Ez esetben felesleges munkát végeztem, mert vagy beregisztrálok azzal az e-mail címmel is, és kezdhetem a hirdetés feladását újra, vagy hagyom a csudába. Persze, hogy a végén mindig az utóbbi eset áll elő, és távozom az apró hirdető oldalról, dolgom végezetlenül.

Van még egy elég fontos tényező, ami miatt érdemes az ingyenes apró hirdető  oldalakat használni, mivel minél több helyen megjelenik a linkünk, minél több helyen talál rá a kereső robot, annál jobb helyezéseket tudunk elérni a találati listákon.

Úgy gyűjtöttem össze ezeket az oldalakat, hogy a regisztráció nélküli és a regisztrációt igénylő oldalakat szétválogattam, és külön menüpontokban helyeztem el.

Nagyon örülnék neki, ha az apró hirdető oldalakat üzemeltetők is látnák a következő javaslataimat:  • Némely oldalon ott van, és könnyebbség, hogy Országos hiredetési területre szólhat, vagy akár Nemzetközi a hirdetés, jó lenne, ha mindegyiken lenne ilyen választási lehetőség.

  • A másik, amit minden oldalon szívesen vennék (és ezzel nem vagyok egyedül szerintem), hogy legyen olyan kategória, ami se nem állás, se nem távmunka, hanem, vagy Otthoni munka, vagy Egyéb jövedelem forrás. Ez is van már sok oldalon, de nem mindegyiken. Pedig az internet erősödő térhódításával sok olyan pénzszerzési lehetőség van, ami a meglévő kategóriák egyikébe sem sorolható.


Közel sem teljes a lista, de talán segít azoknak, akik ingyenes apró hirdetéssel szeretnének mások tudomására hozni bármit is.

  1. Frissítve: 2018. június 30.